Modern Vállalkozások ProgramjaRendszergazdai szolgáltatás, IT üzemeltetés

Szolgáltatásunk a vállalati IT infrastruktúra üzemeltetésének terheit veszi át partnereinktől, igénybevételével megoldódik a munkaállomások (kliensgépek) és kapcsolódó berendezéseik – nyomtatók és egyéb perifériák – átfogó menedzsmentje.

Kedvezmény:
Minimum egy éves általánydíjas szerződéskötés esetén a szerződés időtartamára az asztali és mobil kliensekre a ESET NOD32 Antivirus-t ajándékba adjuk.

Szücs Gábor
szucs.gabor@xpsr.hu
+36 30 819 25 06

Referenciák

Informatikai eszközök szállítása

Nagykereskedésünkben rendkívül széles választékra helyezzük a hangsúlyt, több száz gyártó több ezer különböző termékét találja meg nálunk, ezek nagy részét raktárról szolgáljuk ki Önnek. Emellett kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a mindenkori újdonságok a lehető leghamarabb vevőink rendelkezésére álljanak.

Referenciák

A termékhez/szolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik, valamint közvetlenül utána a „Regisztrálok a kedvezményért!” szövegezést, amely a vállalkozói regisztráció hiperhivatkozása

Vissza a nyitóoldalra